(?)

 (?)

Creativiteit staat van jongs af aan centraal in mijn leven. Ik schilder, teken en mozaiek en vind niets leuker dan urenlang met mijn drie jonge kinderen aan tafel te knutselen. Hierbij word ik altijd enorm geinspireerd door de ideeen die uit de kinderen zelf komen.

Na afronding van mijn opleiding kunstzinnige therapie aan de Hogeschool Leiden, heb ik gewerkt bij een kinderdagcentrum waar ik de kinderen ontwikkelingsgerichte activiteiten aanbood, zowel in een groep als individueel. De laatste twee jaar heb ik als creatief trainer bij stichting Mind at Work gewerkt in een re-integratieproject voor jonge vrouwen. In het atelier heb ik met ze geschilderd, getekend en gemozaieked. Het kunstzinnig werken leverde een grote bijdrage aan een positieve ontwikkeling van talenten en van het zelfbeeld van deze meiden. Ik heb, naast mijn studie kunstzinnige therapie, veel verschillende teken- en schildercursussen gevolgd.

Het kunstzinnig kinderatelier is in 2013 ontstaan vanuit mijn jarenlange ervaring en plezier om met kinderen te werken en mijn passie voor het kunstzinnig werken.

Met het kunstzinnig kinderatelier wil ik kinderen een plek bieden waar ze in een rustige, ontspannen sfeer, plezier beleven aan kunstzinnige activiteiten en zo hun unieke, creatieve talenten kunnen ontplooien.